Contactgegevens

Correspondentie adres

Mentaal Fysiek Fit

Fluitekruidzoom 18

2353 RD Leiderdorp

E-mail

Zakelijke gegevens

KvK 816 35 761

BTW NL00358 5960 B79

LOGO BT PNG witte achtergrond

Tarieven

Onder de omschrijving, Mentaal Fysiek Fit rondom school en rondom werk staan de tarieven per programma.
Klik hier voor het tarief van Mentaal Fysiek Fit rondom werk
Klik hier voor het tarief van Mentaal Fysiek Fit rondom school
Klik hier voor het tarief Fit door Voeding
Klik hier voor het tarief Leefstijlcoaching Privé
Het tarief Leefstijlcoaching Privé staat onder Rondom School en Rondom Werk.

Privacy Verklaring

Mentaal Fysiek Fit respecteert de privacy van haar cliënten, in het bijzonder hun rechten met betrekking tot de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens. Vanwege volledige transparantie is daarom een beleid geformuleerd en geïmplementeerd met betrekking tot deze verwerkingen zelf, het doel ervan alsook de mogelijkheden voor betrokkenen om hun rechten zo goed mogelijk te kunnen uitoefenen. Voor de privacy verklaring klik hier

Donatie aan een weeshuis

Eens, 25 jaar geleden plakte ik tijdens een persoonlijk ontwikkelings workshop op een vision board een symbolisch plaatje dat voor mij stond voor een weeshuis. De opdracht was grenzeloos durven dromen en al die dromen, wensen, verlangens op  één groot papier plakken. Voor mij stond dat plaatje symbool voor de droom om een eigen weeshuis te genereren naar eigen ideaal beeld. Ik zie dit mij niet verwezenlijken in mijn leven. Maar vanuit dit idealisme, de dankbaarheid voor de mooie dingen die op mijn pad zijn gekomen, en de luxe dat ik niet vanuit noodzaak hoef te werken doneer ik 20% van Mentaal Fysiek Fit verdiensten aan een weeshuis in Indië.

Na elke afsluiting van een traject en betaling ontvang je binnen een maand een stortbewijs van het goede doel via de mail.

Aangepast tarief

Mocht jij graag gecoached willen worden, of zit je bedrijf ‘in nood’, maar heb je niet genoeg draagkracht, overleg met mij en ook jij kan een aangepast tarief krijgen. Zo krijgt iedereen de kans om aan zijn gezondheid te werken.
Laat hier uw bericht achter indien u vragen heeft of een afspraak wilt maken en ik neem contact met u op.

foto MFF quote ongezond eten afleren